НА АМЕРИКА И СЕ СЛУЧУВА ЧУДО: Внуците на оние кои ги оставија коските на плажите во Нормандија и островите во Пацификот се фашисти!

Објавено на 19.03.2018 во 11:56:15 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија