ДЕНЕСКА Е СВЕТСКИ ДЕН НА АСТРОЛОГИЈАТА: ДР. ЗОРАН КРСТЕВСКИ ВО СКОПЈЕ СИТИ МОЛ ОД 18 ДО 22 ЧАСОТ БЕСПЛАТНО ЌЕ ДАВА АСТРОЛОШКИ СОВЕТИ

Објавено на 19.03.2018 во 13:51:40 часот | Бизнис

 Денес е светски ден на астрологијата 
По тој повод денес од 18:00 до 22:00 часот во одделот за храна, ќе имате можност за астролошки консултации со Др. Зоран Крстевски. 

Услов за учество ќе биде да се приложи фискална сметка со вредност над 1.500 денари со дата 19.03.18
Начинот на пријавување е на пултот за регистрација во склоп на поставката и е на принципот прв пријавен, прв услужен. 

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија