(ВИДЕО) ГЕРМАНЦИТЕ ЗНААТ НЕКОГАШ И ДА ЗГРЕШАТ: Ова е Хофман, најлошата германска кола во историјата на Германија, 6 коња, 3 тркала, ужас!

Објавено на 19.03.2018 во 14:19:47 часот | Коли

 

 

* реклами

 

 

Коли

Македонија