ОВА Е ДВОРЕЦОТ СОСТАВЕН ОД НЕКОЛКУ МЕГА КУЌИ НА ВОДНО НА ЅИНГО И НЕГОВИТЕ ДЕЦА КОЈ ГО СПЕЧАЛИ СО 10 ГОДИНИ ПОМАГАЊЕ НА РЕЖИМОТ КОЈ ЈА УНИШТИ МАКЕДОНИЈА И ЈА НАПРАВИ КАКО КРАТОВО!

Објавено на 19.03.2018 во 20:08:42 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет