Го чувте ли коментарот за децата, ви реков дека Мицковски е расипано гнасно монструмче, Грујо го избра затоа што е порасипан и поклето копиле од него

Објавено на 19.03.2018 во 20:36:56 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Ви реков ли пред неколку месеци дека Мицковски е расипано гнасно копиле, нешто како Гебелс, Менгеле, Химплер три у едно?

Замислете каков коментар дава денес, Заев ги злоупотребувал децата на пратениците во политички цели?!??!

Значи глеј кој е ова луд коментар, значи он го напаѓа Заев затоа што се обидува да ги заштити децата кои се преплашени што не може да излезат од дома и што пред прозор и пред врата им е цел батаљон полиција со пушки и стотина гадови кои довикуваат урлаат пцујат и колнат?!?! И тоа ноќе?!?!

Како ќе спијат тие деца?! Децата го чувствуваат кај родителите стравот и загриженоста и замисленоста, сигурно тие денови атмосферата во куќата не била исполнета како обично со забава, смеа, љубов и семејна релаксација.

И ова гомно кое се нарекува себеси лидер наместо малку да ретерира, трга у контра напад и болно умно, психопатски го обвинува Заев дека го злоупотребувал децата па и му се заканува тоа да било последен пат?!?! Не било етички?!?! Ебати наказата! Овој бре е спремен да јаде деца за појадок и тоа незготвени, живи!

Значи, Грујо го има одбрано ова копиле затоа што кај него го пропознал капацитетот за да биде злобна гнаса и монструм, баш она што Грујо отсекогаш го ценел кај луѓето судејќи според квалитетот на луѓето со кои беше опкружен 10 години.

Тука зборам и за соработници и коалициски партнери и новинари и бзинисмени и интелектуалци, све клети лудаци!

 

 

* реклами

 

 

Колумни

Македонија