ВМРО ДПМНЕ ОТКАКО НАЧЕЛНО СЕ ДИСТАНЦИРАШЕ ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД ДОМОВИТЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ, СЕГА ЗАСТАНА ЦЕЛОСНО ЗАД НИВ И ВО НИВНА ОДБРАНА!

Објавено на 20.03.2018 во 01:06:22 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет