Поврат на средства од 3 отсто од трансакција во акција на Комерцијална банка и „Веро“

Објавено на 24.03.2018 во 19:57:56 часот | Бизнис

Во периодот од 15 март до 15 јуни ќе биде реализирана заедничка кампања на Комерцијална банка и Веро маркетите.

Кампањата се однесува на сите постојни и идни корисници на Mastercard® платежните картички на Комерцијална банка кои со секоја направена трансакција во Веро маркетите со Mastercard® картичките на банката ќе добијат поврат на средства во износ од 3 отсто од трансакцијата.

Вкупниот поврат на средства од тековниот месец ќе биде префрлен за трансакциска сметка на 10-ти наредниот месец.

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија