(ВИДЕО) ДИВЈАЧКИ УПАД НА КОСОВСКА ПОЛИЦИЈА НА СРПСКА ПОЛИТИЧКА ТРИБИНА НА КОСОВО, ТЕПАЊЕ ДО СМРТ, ВУЧИЌ СЕ ОБРАТИ ДО НАЦИЈАТА

Објавено на 26.03.2018 во 21:57:16 часот | Балкан

(Почнува осма минута)

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија