(ВИДЕО) Погледнете каков еврогол со ножички даде нашиот репрезентативец Јане Атанасов на дуелот со Англија до 21 година

Објавено на 27.03.2018 во 16:23:54 часот | Спорт

Линк до видеото, овде.

 

 

* реклами

 

 

Спорт

Македонија