(ВИДЕО) Вучиќ ги плаши Албанците со летечки екс-ју кршови произведени во 1980-та, што може да се очекува од човек кој учел политика од Шешељ

Објавено на 28.03.2018 во 19:24:47 часот | Балкан

Вучиќ денеска им се одмазди на Косоварите за полицискиот упад и апсењето на министерот за Косово, Џуриќ, така што прати 3-4 бучни крнтии произведени во 80-тите во соработка со Романија да плашат народ во низок лет на границата со Србија. Што може да се очекува од политичар кој учел политика од Шешељ!

Овие авиони беа страв и трепет за Босанците, Косоварите и Хрватите во 90-тите но затоа што тие немаа никакви авиони, но кога НАТО авионите ја нападнаа Србија, овие кршови мораа да се кријат под мостови за да се спасат.

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија