(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО БЕШЕ УАПСЕН ЏУРИЌ: Во сред Косово изјави дека Северно Косово е дел од Србија!

Објавено на 28.03.2018 во 21:33:54 часот | Балкан

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија