(ВИДЕО) Еве како Србите цели 5 години се изживуваа со жителите на Сараево ловејќи ги со снајпери како глувци, за ова ќе се извини ли некогаш Србија?!

Објавено на 29.03.2018 во 14:44:21 часот | Балкан

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија