(ВИДЕО) Прекрасно интервју на Чарлс Баркли за ЦНН за тоа што се случува во Америка, човеков е убедливо најинтелигентниот НБА играч на сите времиња

Објавено на 01.04.2018 во 15:44:00 часот | Спорт

 

 

* реклами

 

 

Спорт

Македонија