НЕВЕРОЈАТНА ФОТКА: Германско момче шета во шума полна со лешеви во близина на концентрацониот камп Берген - Белсен, мај 1945-та

Објавено на 01.04.2018 во 23:19:41 часот | Историја

 

 

* реклами

 

 

Историја

Македонија