(ВИДЕО) И БОСАНЦИТЕ КОЉАЛЕ ЦИВИЛИ, НЕМА НЕВИНИ ВО ВОЈНАТА ВО ЕКС ЈУ: Ова е масакрот врз цивилното население во српското село Пофалиќи, предградие на Сараево

Објавено на 02.04.2018 во 14:07:04 часот | Балкан

Самите Босанци го снимиле масакрот и демек се чудат кој ги убил и лажат дека се работи за странски платеници а на снимките се гледа дека се цивили, старци од селото:

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија