(ВИДЕО) Како да препознаете лош механичар, како да се однесувате со механичарот, како да го чувате вашиот автомобил за да ви трае подолго

Објавено на 09.04.2018 во 14:04:15 часот | Коли

Еве како да препознаете лош механичар:

Пет работи кои не треба да му ги кажете на вашиот механичар:

Еве како треба да го чувате вашиот автомобил:

Ако немате кола еве каква кола да си купите за да заштедите пари:

Како да заштедите на потрошувачка на гориво со лесни паметни трикови:

 

 

* реклами

 

 

Коли

Македонија