Park Residence е комплекс кој што нуди станбени и деловни простори за продажба, и за изнајмување

Објавено на 09.04.2018 во 23:08:25 часот | Бизнис

Park Residence е комплекс кој што нуди станбени и деловни простори за продажба, и за изнајмување.

Контактирјте не на: 075 448 040 и ние детално ќе ве информираме за сите поволности кои ги добивате како наш резидент!

Park Residence is a complex that offers residential and office space for sale and for rent.

Contact us at: 075 448 040 and we will inform you in detail about all the benefits that you receive as our resident!

Совршена можност за хероините да се опуштат од секојдневните битки и да го ревитализираат своето тело и дух во Fitness & Spa PARK!

За повеќе информации: https://www.facebook.com/FitnessSpaParkSkopje/posts/1954313481552515

The perfect opportunity for the heroines to relax from everyday battles and revitalize their body and spirit! Happy international women's day!

For More information: https://www.facebook.com/FitnessSpaParkSkopje/posts/1954313481552515

Црвен тепих се до вашата врата! 

Park Residence внимава на секој детал кој што би можел да ви го направи живеењето пријатно и комотно! Бидејќи вие го заслужувате тоа! 

Red carpet all the way up to your door! 

Park Residence takes care of every detail that could make your life pleasant and enjoyable! Because you deserve it!

Безбеден комплекс со видео надзор и обезбедување 24/7! 

За безгрижен живот!

Safe complex with video surveillance and security 24/7!

For a carefree life!

Нашите ексклузивни апартмани,содржат делови кои се добро скриени се до оној момент кога ќе посакате да ги употребите. 

Да, нашите апартмани се просторни и комфорни

Големина: 106м² 
Позиција: кат 3, апартман 21
Локација: ламела A лево
Поглед: Арена
Ве очекуваме на: 075 448 040 и ние детално ќе ве информираме за сите поволности кои ги добивате како наш резидент!

Our apartments are spacious and comfortable

Size: 106m²
Position: floor 3, apartment 21
Location: Lamella А Left
View: Arena
Contact us: 075 448 040 and we will inform you in detail about all the benefits that you receive as our resident!

Систем на греење и ладење на геотермални пумпи кој обезбедуваат ладење и греење во секоја просторија во Park Residence. Ова еединствен систем кој овозможува не само лесни решенија, туку и намалување на 66% од просечните трошоци за ладење и греење!

Heating and cooling system with geothermal pumps that provide cooling and heating in any room or space in Park Residence. This is a unique system that provides not only easy solutions, but also a reduction of 66% of the average cooling and heating costs!

 

Беспрекорна локација, која ви овозможува навремено извршување на секојдневните обврски! 

Impeccable location, which allows you on time and easy completion of daily your daily tasks!

Влезните врати на секој апартман се обезбедени од светски познатиот производител BAUXT, додека собните врати се од италијанската компанија MIRO кои овозможуваат заштита и одлична изолација!

The entrance doors of each apartment are provided by the world-renowned manufacturer BAUXT, while the doors are from the Italian firm MIRO which provide protection and excellent insulation!

Кога сте дел од Park Residence во дворот на вашиот дом имате трим патека која се простира во чиста и зелена околина и ви овозможува одржување на вашата линија преку многубројни активности! 

When you are а part of Park Residence in the yard of your home you have a running path in a clean and green environment and allows you to maintain your fit figure through many activities!

Park Residence покрај другите многубројни бенефити како наш резидент, нуди бесплатен детален план на внатрешното уредување според Вашите барања! 

Park Residence - Животниот стил кој што го заслужувате! 

Park Residence apart from all the other benefits that you get as our resident, offers a free detailed interior plan of your apartment or office according to your requierments!

Park Residence - The lifestyle you deserve!

Еден од поголемите проблеми во овој момент е тоа што кога бираме место на живеење во центарот на градот, нема обезбеден паркинг! 

Park Residence покрај тоа што е во центарот на градот секогаш има место резервирано за вашето возило! 

One of the biggest problems at this moment is the parking space when choosing a place for living in the city center. There is no parking provided!

Park Residence, in addition to being in the center of the city, always has a place reserved for your vehicle!

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија