(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Во моментов шефот на Фејсбук сведочи пред американскиот конгрес по повод злоупотребата на лични податоци на 87 милиони корисници на Фејсбук

Објавено на 10.04.2018 во 20:55:06 часот | Технологија

 

 

* реклами

 

 

Технологија

Македонија