(ВИДЕО) Ова е моментот за кој фановите на Јувентус колнат и пцујат: Пеналот и исклучувањето на Џиџи Буфон

Објавено на 12.04.2018 во 00:49:53 часот | Спорт

 

 

* реклами

 

 

Спорт

Македонија