(ВИДЕО) СРПСКИ НОВИНАР ДО РАМУШ ХАРАДИНАЈ, ЧИИ РОДИТЕЛИ СЕ ПРЕЗИВАЛЕ ЏОКО: Аман немој да ни го земате и Џоковиќ!

Објавено на 19.04.2018 во 00:08:04 часот | Балкан

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија