ПРЕКРАСНА ФОТКА: На погребот на Барбара Буш, заедно во прв ред седеа Бушови, Клинтонови, Обама и Мишел и Меланија Трамп

Објавено на 22.04.2018 во 15:22:44 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија