(ВИДЕО) ЖЕСТОКО ИНТЕРВЈУ НА РУСКИОТ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ, СЕРГЕЈ ЛАВРОВ ЗА ББЦ

Објавено на 23.04.2018 во 02:59:00 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија