(ВИДЕО) Потсетување на историскиот момент кога во 2007-ма Стив Џобс го презентираше iPhone, после тоа се е историја

Објавено на 23.04.2018 во 20:36:25 часот | Технологија

 

 

* реклами

 

 

Технологија

Македонија