ПРВА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА ВО СВЕТОТ НА ПЕНИС И ТЕСТИСИ, 11 ДОКТОРИ РАБОТЕЛЕ 14 ЧАСА, НОРМАЛНО ВО АМЕРИКА, НА ПРЕСТИЖНИОТ ЏОН ХОПКИНС ИНСТИТУТ

Објавено на 25.04.2018 во 03:33:02 часот | Здравје

Човекот на кој му беше пресаден пенис и тестиси е војник кој настрадал од граната.

Операцијата ја воделе 11 доктори кои работеле симултано во рок од 14 часа. Се пресадувало кожа, мускулно ткиво, коска?!, нерви, крвни садови, тестиси итн итн...

Целата сторија на следниов линк.

 

 

* реклами

 

 

Здравје

Македонија