ЛЕГЕНДАРНИОТ КОМИЧАР БИЛ КОЗБИ ОСУДЕН ВИНОВЕН ЗА ТРИ СИЛУВАЊА, ГО ЧЕКА ДОЛГА КАЗНА ЗАТВОР!

Објавено на 26.04.2018 во 23:19:58 часот | Свет

Легендарниот комичар кој беше омилен на милиони Американци неколку децении е осуден за силување на три жени.

Пред колку години јавноста дозна дека тој има силувано околу 50 жени, на кои им дал дрога за успивање пред да ги силува.

За неколку дена ќе има судење за тоа колку затвор ќе добие, за секое силување казната е од 1 до 10 години затвор.

Целата сторија на следниов линк.

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија