(ВИДЕО) МНОГУ СЕ ОТКАЧЕНИ СЕВЕРНО КОРЕЈЦИТЕ: 12 бодигарди трчаа покрај лимузината на лидерот на Северна Кореја за време на самитот во ДМЗ зоната меѓу Северна и Јужна Кореја

Објавено на 27.04.2018 во 13:25:42 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија