(ВИДЕО) ПОЗНАТ АМЕРИКАНСКИ НУТРИЦИОНИСТ ТВРДИ: Сите диети се џабе ако имате високо ниво на кортизол т.е ако сте под стрес, тогаш се што внесувате автоматски се претвора во сало!

Објавено на 28.04.2018 во 00:01:54 часот | Здравје

 

 

* реклами

 

 

Здравје

Македонија