(ВИДЕО) Доктор за спиење: Најдобро се спие во ладна просторија, телото бара да се олади, тоа е генетски затоа што ноќе е поладно

Објавено на 28.04.2018 во 00:30:27 часот | Здравје

 

 

* реклами

 

 

Здравје

Македонија