(ВИДЕО) ЏОРДАН ПИТЕРСОН: Евреите владеат со светот затоа што имаат повисоко IQ

Објавено на 29.04.2018 во 02:22:20 часот | Наука

 

 

* реклами

 

 

Наука

Македонија