(ВИДЕО) ЏОРДАН ПИТЕРСОН: Без религија, светот ќе биде вистински пекол каде секој секого ќе убива, силува, поробува...

Објавено на 29.04.2018 во 02:28:02 часот | Религија

 

 

* реклами

 

 

Религија

Македонија