Францускиот претседател Макрон телефонски побара од Путин да помогне околу Иран и Сирија, Путин се согласил

Објавено на 30.04.2018 во 14:58:11 часот | Свет

Путин се согласил:

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија