ЕЕЕЕЈ КОЈ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА: Дојде време Џорџ Сорос да го помага ВМРО ДПМНЕ по 10 години јадење г..на за човекот!!!

Објавено на 01.05.2018 во 17:22:29 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Фондацијата Сорос или Фондација Институт Отворено Општество Македонија објави конкурси преку кои доделува милиони евра за невладини, здруженија на граѓани кои ќе ловат грешки во работата на владата и општините.

Ова директно ќе му оди во прилог на ВМРО ДПМНЕ кој е во опозиција и на локално и на централно ниво.

Со ова, чичко Џорџ Сорос со свои пари ќе го помага  ВМРО ДПМНЕ да се врати на власт.

БРЕЕЕЕЕ, Е ОВА СЕ ВИКА ИРОНИЈА НА СУДБИНАТА!!!

10 години од уста не го вадеа, повеќе гомна изедоа за него и за Владе Милчин и за сите невладини помогнати од Сорос од што протекоа гомна низ Вардар за сите тие 10 години!!!

 

 

* реклами

 

 

Колумни

Македонија