ТРАМП ПРИЗНА ДЕКА И ПЛАТИЛ НА ПОРНО АКТЕРКАТА 130 000 ДОЛАРИ ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИТИЧКАТА КАМПАЊА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ЗА ДА МОЛЧИ ЗА НИВНАТА АФЕРА ОД 2006-ТА ГОДИНА!

Објавено на 03.05.2018 во 19:06:57 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија