КОНЦЕРТИТЕ НА КАРОЛИНА ВО КУМАНОВО, ШТИП И СТРУМИЦА ПРЕД РАСПРОДАВАЊЕ!

Објавено на 04.05.2018 во 22:51:39 часот | Забава

Ве информираме дека концертите на Каролина на 06 мај во Куманово, 07 мај во Штип и 10 мај во Струмица се пред РАСПРОДАВАЊЕ!

Преостанатите билети можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти за Се на следниве места:

Куманово:
Тобако Павел
Т.А. Јоцо Турс

Штип:
Еуро турс
We Travel
Т.А. Атлантис
ЈК Травел
Кафе Popeye

Струмица:
Т.А. Атлантис
We Travel
Лагуна Травел

Не ја пропуштајте концертната промоција на албумот "Извор"! Се гледаме!

Авалон Продукција

 

 

* реклами

 

 

Забава

Македонија