АВАЛОН ПРОДУКЦИЈА СО НОВО ИЗНЕНАДУВАЊЕ: И легендарниот Roger Sanchez на Skopje Calling 2018 заедно со Alan Walker на 2 јуни!

Објавено на 04.05.2018 во 22:54:43 часот | Забава

Иако на 2 јуни имаме еден од најголемите актуелни DJ-и на денешницата Alan Walker, се одлучивме вечерта да ја направиме уште побогата и да го дочекаме утрото заедно.
За тоа ќе се погрижи легендата на хаус музиката Roger Sanchez кој ќе има лејт најт сет од 2 до 4 часот наутро.

Со ова вечерта на 2 јуни ќе биде спој на младоста, актуелноста и атрактивноста на Alan Walker во комбинација со искуството и квалитетот на добрите журки на Roger Sanchez.

Цената на билетите останува иста:
Партер 1000 денари
Фан Пит 1500 денари

Одиме понатаму,
Авалон Продукција

***

The legendary Roger Sanchez at Skopje Calling 2018 together with Alan Walker on the 2nd on June!

Although on the 2nd of June we have one of the most influential DJs of today- Alan Walker, we decided to enrich the evening in a way that we can all arrive at sun rise, together.
The legend of house music, Roger Sanchez, will be responsible for your enjoyment, and will have a late night set from 2 to 4 am in the morning.

With this, the night on the 2nd of June will be a consolidation of the youth, trendiness, and attractiveness of Alan Walker, in a combination with the experience and quality of the superb parties of Roger Sanchez.

The price of the tickets remains the same:

parter
1000 denars
fan pit 
1500 denars.

Moving forward,
Avalon Production.

 

 

* реклами

 

 

Забава

Македонија