Јапонските возачи во јавен превоз смислиле генијален начин како да штрајкуваат без да им наштетат на граѓаните на Јапонија

Објавено на 05.05.2018 во 20:57:30 часот | Свет

Возат за без пари. Така, сите се на време на работа, а директорите на фирмата ќе скренат поради загубата што се вози без пари и брзо мислат како да им излезат во пресрет на барањата на синдикатот.

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија