ВТОРА СРЕЌА ЗА СЕФЕР ЦАНОВСКИ: Се ожени во Истанбул со новата партнерка, Сезен Баш

Објавено на 05.05.2018 во 21:01:52 часот | Забава

Ова е втор брак на менаџерот и сопственик на ФОН Универзитет, претходно беше во брак со ќерката на Велија Рамковски, Лејла Рамковска, со која има две дечиња.

 

 

* реклами

 

 

Забава

Македонија