(ВИДЕО) ДРАМАТА ВО САД СЕ ВЖЕШТУВА: ТРАМП ОДБИВА ДА БИДЕ РАСПРАШАН ОД СПЕЦИЈАЛНИОТ ОБВИНИТЕЛ МЈУЛЕР, ТОЈ СЕ ЗАКАНУВА ДЕКА ЌЕ НАРЕДИ ТРАМП ДА БИДЕ НАСИЛНО ДОВЕДЕН ВО СУДНИЦА!

Објавено на 06.05.2018 во 16:50:55 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија