(ВИДЕО) Гари Каспаров: Диктаторите научија да ја користат демократијата во своја корист, единствен спас е да се тргаат насилно а не со избори!

Објавено на 06.05.2018 во 23:54:40 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија