(ВИДЕО) Седум антички коли дизјанирани пред 40 и 50 години кои сеуште се произведуваат и продаваат како алва

Објавено на 07.05.2018 во 23:33:53 часот | Коли

 

 

* реклами

 

 

Коли

Македонија