(ВИДЕО) Путин му укажа голема чест на Вучиќ, го стави во прв ред на воената парада по повод победата над фашизмот, прво одеше Путин, па лидерот на Израел па Вучиќ!

Објавено на 09.05.2018 во 19:06:48 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија