(ВИДЕО) Џоди Фостер: Ниту еднаш не направив муабет со Ентони Хопкинс за време на снимањето Кога Јагнињата Ќе Стивнат, затоа што се плашев од него

Објавено на 09.05.2018 во 21:48:02 часот | Филмови

 

 

* реклами

 

 

Филмови

Македонија