(ВИДЕО) КУЌИТЕ ОД ДРВО СЕ СЕ ПОВЕЌЕ ПОПУЛАРНИ НА БАЛКАНОТ, ЕФТИНИ СЕ, ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ, ИЗДРЖЛИВИ, БРЗО СЕ ГРАДАТ

Објавено на 09.05.2018 во 21:56:55 часот | Бизнис

Во Македонија овие куќи ги гради фирмата Хот и Хот:

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија