ГОЛЕМ УСПЕХ ЗА ТРАМП, СЕВЕРНА КОРЕЈА ГИ ОСЛОБОДИ ТРОЈЦАТА АМЕРИКАНСКИ ГРАЃАНИ КОИ ГИ ДРЖЕШЕ ВО ЗАТВОР ПОДОЛГ ПЕРИОД

Објавено на 10.05.2018 во 13:46:56 часот | Свет

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија