Центар за современа уметност, Арт Скопје ве кани на изложба на Гордана Винчиќ, Игор Љубовчевски и Владо Костов

Објавено на 10.05.2018 во 17:31:48 часот | Култура

Галеријата Арт Скопје се наоѓа во бизнис центарот на Орка Холдинг, веднаш до болницата Аџибадем Систина и е отворена во 2015-та година.

 

 

* реклами

 

 

Култура

Македонија