ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА НИКМИТ: Eлектричен мотор кој работи на струја со полнење и е вистински хит насекаде

Објавено на 10.05.2018 во 22:47:02 часот | Бизнис

Избегнете ги сообраќајните гужви и олеснете си го вашиот урбан живот,а притоа заштедете пари и заштитете ја животната средина.

Ви го претставуваме овој електричен мотор кој работи на струја со полнење и е вистински хит насекаде низ светот, а за кој не се потребни трошоци како што се регистрација и точење гориво.

За повеќе информации контактирајте не на следниов линк https://m.me/nikmit.mk?ref=elektricen-motor или на телефонски број 078/750-069

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија