Порталот Мактел бесплатно ќе објави банери на општини и јавни претпријатија како поддршка за иницијативи со кои се согласуваме

Објавено на 11.05.2018 во 17:09:12 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Порталот Мактел.мк наредните денови ќе објави неколку банери на општини и јавни претпријатија за иницијатици и акции за кои сакаме да дадеме поддршка како медиум затоа што сметаме дека тие акции се добри и заслужуваат поддршка од нас како јавност.

 

 

* реклами

 

 

Колумни

Македонија