(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ АРТ СКОПЈЕ

Објавено на 12.05.2018 во 15:45:58 часот | Култура

 

Галеријата Арт Скопје се наоѓа во бизнис центарот на Орка Холдинг, веднаш до болницата Аџибадем Систина и е отворена во 2015-та година.

 

 

* реклами

 

 

Култура

Македонија