ИЗРАЕЛ ИЗВРШИ УЖАСЕН МАСАКАР: Со снајпери убиени 41 Палестинец и тешко ранети над 1000 Палестинци од 30 000 кои протестираа на границата во Газа!!!

Објавено на 14.05.2018 во 16:07:50 часот | Свет

Повеќе за ова на РТ.

 

 

* реклами

 

 

Свет

Македонија