(ВИДЕО) ДРАМА ПРИ АПСЕЊЕ ВО ПРИШТИНА, СЕ ИЗНАМАЧИЈА ЦАЈКАНИТЕ СО ДВАЈЦА УАПСЕНИ КОИ ОДБИВАА ДА ВЛЕЗАТ ВО ПОЛИЦИСКОТО ВОЗИЛО

Објавено на 14.05.2018 во 18:08:18 часот | Балкан

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија